Zoeken in deze blog

maandag 23 mei 2011

Mooie bevallingsverhalen gezocht

Op deze blog verzamel ik positieve en eerlijke informatie en inspiratie over de zwangerschap en bevalling. Ik wil er ook graag mooie bevallingsverhalen en mooie zwangerschapsverhalen op zetten, omdat het zo belangrijk is dat de beeldvorming over de zwangerschap en bevalling ten goede verandert. Ik zoek verhalen van vrouwen die kozen voor liefde in plaats van angst, die zich lieten leiden door hun intuïtie en innerlijk weten in plaats van door de behoefte aan medische zekerheid - verhalen van vrouwen die tijdens de zwangerschap en bevalling in hun kracht stonden.

Ik ben van plan om de verhalen tzt. te gaan bundelen in een boek. Hoe meer mooie verhalen, hoe meer de boodschap van een liefdevolle, vrije geboorte verspreid wordt. 

Ook zoek ik verhalen van geboorte-professionals zelf, die op de een of andere manier een positieve bijdrage leveren aan het natuurlijke bevallen. Dit kunnen kleine, grappige anekdotes zijn of lange, ontroerende verhalen. Als het de (zwangere) lezer maar inspireert en aanmoedigt om naar haar hart (en buik) te blijven luisteren.

Bijdragen zijn zeer welkom en kunnen uiteraard ook anoniem geplaatst wordt. Je kunt me hier mailen. Alvast veel dank. Ik ben heel benieuwd!Geen opmerkingen:

Een reactie posten